Nieuws

Beste zwemmers/ouders,


Onze zomerstop zal om wille van renovatiewerken van het zwembad "Park van Merksem" vroeger plaatsvinden dan gewoonlijk. De werken beginnen vanaf 2 mei 2024 waardoor onze laatste training maandag 29/4 zal zijn voor de zwemschool en recreanten.

Hoelang de renovatiewerken exact gaan duren is nog niet geweten. Wij zijn volop bezig om tegen september een alternatief te voorzien voor de zwemschool en recreanten. Hiervan zullen jullie tegen dan op de hoogte worden gebracht.


Voor onze competitie zwemmers wordt er voor de laatste weken alternatief zwemwater voorzien. Jullie zullen hiervan nog een aparte mail ontvangen met de exacte info.


SAVE THE DATE:

ZVM - BBQ op zaterdag 22 juni te " 't Klaske" Ekeren.

De mail omtrent de inschrijvingen volgt later nog.


Mvg.

Op vrijdag 2 december vindt ons jaarlijks clubkampioenschap plaats.

Alle zwemmers van ZVM kunnen hier aan deelnemen. De enige vereiste is het kunnen zwemmen van 25m in een slag naar keuze.


Deze wedstrijd vindt plaats tijdens de reguliere trainingsuren, namelijk 18u tot 19u30


AANDACHT: Ook dit jaar krijgen we tijdens de clubkampioenschappen hoogstaand bezoek. Want sinterklaas komt ook dit jaar kijken hoe goed wij het doen in de zwemclub.


Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en voor 28 november af te geven aan de trainers.

Of door een mailtje te sturen naar zvmcompetitie@gmail.com .

Op zaterdag 25 juni vindt onze jaarlijkse BBQ plaats. Deze keer zal de zonnige locatie gelegen zijn aan het zwembad van Ekeren, namelijk de cafetaria.

Let op! Hiervoor moet je jezelf wel inschrijven, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

De brief is te verkrijgen tijdens de trainingsuren in het zwembad van Merksem.


Hopelijk tot op 25 juni !

Op 27 maart 2016 vertrokken we om 6 uur (eigenlijk 5 uur, vermits het zomeruur), met kleine oogjes, richting Nederland. We waren namelijk uitgenodigd op de internationale wedstrijd te Almere.

Het was een fantastische wedstrijd.

Op de terugrit woog de bus een beetje meer, want we namen 26 medailles mee richting Belgiƫ. We zijn ontzettend trots op onze geleverde prestaties.

Ook een dikke merci aan al de supporters die ons vergezelde naar het verre Nederland.

Tijdens de paasvakantie zullen bijna alle trainingen plaats vinden. Enkel de training op maandag 28 maart zal niet plaatsvinden vanwege paasmaandaag.

Voor de competitiezwemmers zal er op zaterdag 2 april geen training plaatsvinden vanwege de materswedstrijd te Deurne.


Op 13 maart waren we weer te gast in Nieuwpoort. De 2de dag van de leeftijdskampioenschappen gingen weer van start. De heren hebben weer 12 finaleplaatsen in de wacht gesleept en ook onze dames gingen aan de haal met 7 finaleplaatsen.

We zijn zeker en vast van de partij op de finales te Doornik op 24 april.

Afgelopen weekend waren we te gast in het zwembad van Nieuwpoort. Hier werden de eerste dag van de leeftijdskampioenschappen gehouden. De eerste 8 van elke categorie mogen door naar de finales te Ieper. Zoals verwacht hebben we hier ook echt topprestaties geleverd. Met 13 finaleplaatsen voor onze heren en 5 voor onze dames. Je kan hier alvast de uitslag terugvinden.

Nu uitkijken naar dag 2 van de leeftijdskampioenschappen op 13 maart.

Op 21 februari organiseerde we in samenwerking met zwemclub Delfino de beker van Antwerpen in Aarschot.

Hier werd ontzettend goed gepresteerd. Er werden 25 persoonlijke records gezwommen, waarbij vooral de jongste zwemmers het goed deden.

Ook een dikke proficiat voor Margaretha die voor de eerste keer een wedstrijd bij ons meezwom en dit ontzettend goed heeft gedaan.

De uitslagen zijn hier terug te vinden. Kijk zeker ook hier eens voor de foto's van deze wedstrijd. Gemaakt door onze fotograaf 'Jason'.

Op 7 februari zijn we met z'n alle naar het zwembad van Gent getrokken voor de wedstrijd Beker Gustaaf De Muynck. Hier hebben de jongste onder ons echt prachtige prestaties geleverd.

Deze presaties kan je bekijken bij de wedstrijduitslagen.


Proficiat aan alle zwemmers!

We geven met hart en ziel training aan onze zwemmers, om dan te zien dat ze ook buiten de zwemclub topprestaties leveren is heel leuk. Dat kunnen we zien bij Flor. Flor heeft meegezwommen bij een scholenwedstrijd in Brasschaat. Flor behaalde 2 medailles, 1 maal goud voor de 50 meter schoolslag en 1 maal zilver voor de 25 meter crawl.

Een dikke proficiat Flor!